Blogje als bedank je…misschien zag u het niet maar mijn voorspelling is uitgekomen…wel op een andere manier dan verwacht.

Zaterdag 18 mei zat ik wegens mijn (medische) toestand thuis op de bank.  Natuurlijk in een CRWA-shirt. En ja, rond de 80ste minuut ben ik even naar de WC geweest….wilde eigenlijk pas weer terug komen in de 90+ minuut….Zweerink had DZOH net weer, voor derde keer teruggebracht in de race. stand 3-4…..

En ik dacht wanneer gaat mijn voorspelling nu eindelijk uit komen? Tot de 93ste minuut…..eindelijk krijg ik gelijk: Tom Simons redt HZVV.

Ik heb het maar even van youtube geknipt. U ziet hier naar links vallend Tom Simons. Hij werpt zich in de baan van het schot van DZOH-er Hiemstra.  Kijkt u zelf nog maar even: Kampioenswedstrijd seizoen 2023-2024 DZOH – HZVV (youtube.com). Vanaf minuut 93….

Dus Tom bedankt. Het was dan ook niet met een afstandschot of een vrije trap, maar wel met een prima actie! Kampioen worden doe je met 16 man…dat blijkt maar weer…

Tis altijd aans, maar toch mooi om gelijk te krijgen….haha!