Een foto-blog over X ontmoetingen met bijzondere mensen in 2023.

Dit jaar stond het eerste kwartaal in teken van herverkiezing van Henk Jumelet. Van 1 zetel in de peilingen naar 3 in werkelijkheid. Maar in de PS en GS van alledag is de invloed veel groter.

Met zoon Sem die een laatste keer naar Zuid-Korea gaat. Overigens net daarvoor zijn 2 masterdiploma’s heeft opgehaald. Eindelijk. Dit jaar ging hij aan het werk in Zwolle!

Na zomer 2020 mocht ik ook voor een tweede keer de CvK Jetta Klijnsma ontmoeten.

Een collegiale foto, zowel in maart als in november stond ik enkele dagen op station te flyeren. Hier met Groen Links collega die het ook iedere ochtend heeft volgehouden.

Met dochter Julianne die dit jaar haar bachelor-Geschiedenis behaalde.

Met collega’s Thijmen (ook Impact Accountant i.o.) en Christa

Met broeders  Rolf en Roelof op het feest van de Geest in Biddinghuizen!

 

In de wachtrij ….

Met good old Jan Stam.

Met HZVV-TV-collega Be van Aalderen.  We waaiden bijna weg van gamel hokje bij Oranje Nassau. En HZVV verloor ook nog met 2-0….

Met mijn nieuwe, warme en gezellige politieke ‘chef’.  Ook wel no. 38 van CDA TK-lijst

Met opvolger Mark Langenakker (nu voorzitter SRA-IT-auditkring), maar vooral met meer dan 10 jaar mijn SRA-collega Menno Kooreman.

Met Marc, Amarins, Mark en Christian bij het beroerde schilderij van de geleerde Luca Pacioli in het Louvre. De uitvinder van dubbelzijdig boekhouden. Voor meer info: Luca Pacioli (accountant.nl)

Natuurlijk met Wes. Dé recordinternational die zijn oude (amateur-) club volop ondersteunt

Met mijn super-sympathieke collega Gert-Jan Bos op terugweg uit Parijs

Met een andere drukke man

Met mijn favoriete GB-collega, Jacob van der Heide

Met de authentieke en open lijsttrekker Henri! Op weg naar historische 5 zetels….

Met Derk Reneman, dé wethouder van financiën en (terecht) eerst loco van Hoogeveen. Nooit te beroerd om een cadeau van mij aan te nemen….hier het laatste. Tegeltje met ‘Zeg nee tegen OZB’ als voorstander van afschaffing van OZB gaf ik heb dit bij de laatste kadernota die ik actief in Hoogeveen mocht meemaken.

Derk nooit te beroerd voor een geintje. Draagt hier de notitie ‘Kreuze, functie elders’…..toen bekend werd dat ik naar PS zou gaan ‘verdwijnen’.

Elke dag weer een bijzondere ontmoeting …..2 van mijn 4 favoriete dames